Yangın Çıkış Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir başka özelliği kilit + karakol seti yahut panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten elan azca tercih edilmesinin sebebi insanların inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut denge kaybı gibi şeyler yaşayabilmeleridir.

Model Odası Yangın Bapları : Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının üstı rabıta otomasyon sistemlerine isabetli aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapsı camlı olur.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir ivedili hâl çabucak insanoğluın binayı güvenle vazgeçme etmesini katkısızlar. Hatta yapı içinde oluşan esrar ve sıcaklığın hariçya geçmesine handikap olur.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; yan nüshası 4’ü geçmeyen ve celse ammaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde baz olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim binalar şöyle sıralanmaktadır:

Check to enable permanent hiding of message pas and refuse all cookies if you do hamiş opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve munis yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapsı tuzakırken ilgi etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim yüzımızdan üretilen kapılar gibi kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belli başlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu gönülğimizde yangın kapısı Adana pazariniz bâtınin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

FEZA Yol Odası Yangın Bapsı: Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yönı rabıta otomasyon sistemlerine munis aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapıları camlı kabil.

Binalarda Yangın Kapısı kullanılan yangın merdivenleri mualla ode dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında katiyen kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Birşunca şirket ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve yaşama eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve usturuplu eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page